• Nederlands
  • English

Het 1-Vape-systeem

Het is mij opgevallen dat een cannabist vaak genoegen moet nemen met minder kwalitatieve hulpmiddelen omdat, bij een relatief gering gebruik, het gewoonweg te duur is om gespecialiseerde apparaten aan te schaffen.
Mijn antwoord hierop is  het 1-vape systeem, een systeem bestaande uit een aantal glazen onderdelen waarmee verscheidene opstellingen te maken zijn.
Dus de kolf die jij gebruikt als waterpijp, kun je ook gebruiken om je alcohol uit olie te dampen. Het mondstuk kan ook dienen om je BHO te maken en zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

Dit speelse element is geen leven op zich gaan leiden, alles is van nut!; iedere toepassing is ontstaan ter verbetering voor het roken, het verdampen of met maken van je eigen extracten.

Elk onderdeel is handgemaakt van hittebestendig glas, het borosilicaatglas, ook wel laboratoriumglaswerk. Een materiaal wat op geen enkele manier invloed zal hebben op de smaak of op de samenstelling van het gebruikte product.
Daarnaast zijn de onderdelen te koppelen en samen te gebruiken met al het standaard laboratorium glaswerk. Ik heb het 1-Vape systeem zo ontworpen dat alle onderdelen ook heel gemakkelijk zijn schoon te maken.

Na  9 maanden ontwikkeling ben ik nog lang niet uitgespeeld met het 1-vape systeem.  Je kunt zeker verwachten dat er meer toepassingen en modules bij gaan komen.

Omdat een video meer zegt dan 100 woorden hieronder een video  met een aantal opstellingen. Klik hier voor video